pakket vervoerder

BEZORGTIJDEN, SNELHEID OF EFFICIËNTIE?

Hoe makkelijk is het tegenwoordig; je vergeet een verjaardagscadeautje te kopen voor je vriend(in), nog even snel bestellen, want voor 23:00 bestellen is morgen in huis!

Wat vind jij?

Maar wat heb je eraan als je vervolgens je pakketje niet kan aannemen omdat je zelf helemaal niet thuis bent op dat moment? De vraag is dus... wat is belangrijker voor bezorgtijden? Snelheid of efficiëntie?

Tweestrijd

Iedereen zal dit herkennen. Je bestelt een product, maar kan vervolgens niet aangeven wanneer het geleverd kan worden. Eén dag van tevoren krijg je ineens een mail dat je bestelling eraan komt, alleen is er geen mogelijkheid voor jou om je dag anders in te delen omdat je werkt of andere plannen hebt. Dit zorgt voor grote frustraties. Het is een tweestrijd in de vraag naar wat klanten willen. Snelheid of efficiëntie?

Bezorgdatum

Niet iedereen is altijd uit naar de snelste bezorging. Uit onderzoek van Paazl is gebleken dat ruim 20% van de onlinebestellers een andere datum kiezen dan de eerstvolgende dag als ze hier een keuze in zouden hebben. Sterker nog, mensen kiezen vaak voor een bezorgdatum ongeveer 3 dagen in de toekomst! Kijkend naar de markt is dit niet raar. Bij veel bestellingen moet je zelfs zelf het pakket aannemen, anders wordt het überhaupt niet afgeleverd.

Oplossing

Gelukkig bestaat de oplossing al. Geef mensen de keuze wanneer iets bezorgd wordt. Dit zorgt niet alleen voor tevreden klanten maar ook nog eens voor een kosten besparing bij de bezorger. Je hoeft niet de hele tijd heen en weer te rijden om iets te leveren bij een huis zonder dat iemand aanwezig is, je kan piekuren uitsmeren want je kan zelf de bezorgtijden “blokkeren” als ze vol zijn en je bezorger kan met een glimlach het pakketje bezorgen bij blije ontvangers!

Parcel International

Vergelijk, kies & boek met Parcel International

Parcel International wil de meest ideale oplossing bieden met de beste service voor haar klanten en al hun transportbehoeften. Door een online portal met veel verschillende opties te gebruiken, proberen we onze klanten op de meest duidelijke manier te bedienen. Wij willen uw innovatieve partner zijn voor al uw logistieke uitdagingen!

* Bij Parcel International zijn de algemene voorwaarden actief. Alle prijzen zijn excl. BTW.

KVK 24424543 | BTW NL818691232B01 | Rotterdam, Netherlands