Jouw luchtvracht aanvraag

Profiteer van de beste prijzen om jouw producten te verzenden vanuit of naar Amerika!

Jouw luchtvracht aanvraag voor Amerika

[recaptcha]

ONTDEK HET ZELF

Door ons grote netwerk met de meest vooruitstrevende luchtvaartmaatschappijen kunnen wij jouw pakketten vanuit of naar verschillende bestemmingen in de wereld razendsnel verzenden! Vraag hieronder je offerte aan en profiteer direct van de scherpste tarieven.

Heb jij grote hoeveelheden aan pakketten die je naar klanten moet versturen? Vraag dan nu een offerte aan door de vragen hiernaast in te vullen. Profiteer direct van de voordeligste tarieven en persoonlijke hulp.

Onze service is niet alleen interessant voor bedrijven die veel pakketten of producten verzenden. Ook voor bedrijven die weinig versturen per maand hebben wij zeer interessante tarieven en een makkelijke oplossing.

Voor luchttransport zijn wij IATA gecertificeerd en een erkend luchtvrachtagent. Daarbij hebben wij directe afspraken met de meest vooruitstrevende luchtvaartmaatschappijen. Door dit alles, wordt jouw zending op één van de snelste manieren verzonden. En door onze combinatie tussen luchtvracht en andere transportmethoden, kunnen wij door-to-door, airport-to-airport en door-to-airport oplossingen bieden. Alles naar jouw wensen.

* Bij Parcel International zijn de algemene voorwaarden actief. Alle prijzen zijn excl. BTW.

KVK 24424543 | BTW NL818691232B01 | Rotterdam, Netherlands