Zakelijk pakket verzenden Amerika

Wij maken im- en exporteren naar Amerika gemakkelijk en snel voor jouw bedrijf!

Duitse Satd

Importeren en Exporteren Amerika

Producten vervoeren naar Amerika? New-York, Boston, Orlando, Chicago, Miami, San Francisco of andere bestemmingen in Amerika? Met onze service kun je makkelijk en snel je producten naar Amerika versturen.

Eenvoudig verzenden

Door ons grote vervoerdersnetwerk en verschillende lever mogelijkheden kunnen wij de zending van jouw producten naar Amerika helemaal op jouw wensen laten aansluiten.

Zo kun je kiezen voor onze door-to-door service, waarbij wij alle producten die vervoerd moeten worden bij jouw ophalen en vervoeren.
Het enige dat jij hoeft te doen, is de zending inboeken in ons systeem, de benodigde documenten printen en invullen en de rest doen wij en de vervoerders.

Je profiteert hiermee van persoonlijke hulp, direct de juiste documentatie, goede tarieven en geen contracten of afname verplichting die je hebt vanuit vervoerders!

Alle transport opties

Naast onze express service bieden wij ook andere diensten om zo jou als klant zo goed mogelijk te kunnen voorzien. Zo bieden wij ook luchttransport, zeetransport en wegtransport aan. Door deze extra verzendopties, kunnen wij het vervoer van jouw producten zo regelen dat je zelf kan aangeven of het snel op een bepaalde locatie moet zijn of goedkoop vervoerd moet worden.

Wat je moet weten bij zendingen naar Amerika

1. Boek je zending, print je label en plak het label stevig op je zending.
2. Print vervolgens de commercial invoice via ons systeem:
– Log in met je account
– Ga naar het scherm ‘Toon alle zendingen’
– Klik op de zending
– Klik aan de rechterzijde van je scherm op ‘Invoice’
– Vul de velden op de invoice zo volledig mogelijk in
– Klik op ‘opslaan’ en print
– Plak de commercial invoice in vijfvoud op je zending. Zorg dat de papieren duidelijk zichtbaar zijn zodat een douane beambte de papieren duidelijk ziet op de buitenkant van het pakket.
3. Je pakket is klaar om opgehaald te worden.

* Bij Parcel International zijn de algemene voorwaarden actief. Alle prijzen zijn excl. BTW.

KVK 24424543 | BTW NL818691232B01 | Rotterdam, Netherlands