meisje op wereldbol

Welkom Bij Parcel International

Paul, welkom bij Parcel International! Laten we er met zijn alle een mooie start van maken.

Een nieuwe start

Wij zijn al jaren dé online dienstverlening op het gebied van internationale verzending van documenten, pakketten en pallets onze Nederlandse klanten. Onze klanten profiteren van onze scherpe tarieven en diensten van lokale en internationale partners. Eén online portaal en één overzicht van al je zendingen die je 24/7 via track & trace kunt volgen.

Verbetering van diensten

Om onze diensten te verbeteren, bouwen wij samen met lokale en internationale vervoerders aan ons wereldwijde netwerk. Daarnaast gaan wij ook focussen op de uitrol in Europese landen! Daar staat tegenover verbeterde services en scherpere tarieven. Ook geeft dit de mogelijkheid om verder te investeren in nieuwe functionaliteiten en de gebruikersvriendelijkheid van onze website te vergoten.

Vanuit Parcel International

“Paul heeft de echte online passie en een bewezen staat van dienst voor internationale groei en een klantgerichte propositie”, aldus de oprichters van Parcel International. “Met zijn ervaring en bijdrage bij KLM.com, T-Mobile en Travix (CCO), zijn wij zeker dat wij onze internationale expansie zullen versnellen en meer waarde zullen leveren voor onze klanten.”

Parcel International

Vergelijk, kies & boek met Parcel International

Parcel International wil de meest ideale oplossing bieden met de beste service voor haar klanten en al hun transportbehoeften. Door een online portal met veel verschillende opties te gebruiken, proberen we onze klanten op de meest duidelijke manier te bedienen. Wij willen uw innovatieve partner zijn voor al uw logistieke uitdagingen!

* Bij Parcel International zijn de algemene voorwaarden actief. Alle prijzen zijn exc. BTW.

KVK 24424543 | BTW NL818691232B01 | Rotterdam, Netherlands