WIL JE EEN PAKKET OF PALLET VERSTUREN NAAR FRANKRIJK?

Bij Parcel International ben je aan het juiste adres.

bg-world

Versturen naar Frankrijk

Het platform van Parcel International biedt ruimte aan vervoerders die zorg dragen voor het versturen van jouw pakket of pallet in heel Frankrijk en dat voor de scherpste prijs! Voor pakketten is dit in de categorie 0-70 kg. Voor palletzendingen naar Frankrijk is dit tot 750 kg. Deze zendingen vertrekken dagelijks, zodat wij in staat zijn om snel met onze klanten te schakelen.

Zowel bij Express-zendingen als Economy-zendingen geldt dat jouw pakket of pallet bij de ontvanger thuis wordt afgeleverd of bij een drop-off point in de buurt, die keuze is aan jou en jouw ontvanger!

Particulier versturen naar Frankrijk

Ook als particulier kun je bij Parcel International terecht voor het versturen van een pakket of pallet naar Frankrijk. Maak een gratis account aan en wij zorgen ervoor dat jouw zending bij jou thuis wordt opgehaald en op tijd wordt afgeleverd in heel Frankrijk.

WIE IS PARCEL INTERNATIONAL?

Parcel International is een vergelijkingsplatform voor internationale pakketdiensten. Ons uitgebreide netwerk biedt jou de keuze om uit verschillende opties de vervoerder te kiezen die jouw pakket naar het gewenste adres in het buitenland verstuurt.
Doordat een groot aantal zendingen over ons platform worden ingeboekt, kunnen wij vaak goedkopere prijzen aanbieden dan wanneer je jouw zending inboekt direct bij de vervoerder zelf.

Het vergelijkingsplatform van Parcel International toont vervoerders en verzendtarieven en servicelevels op basis van de informatie die jij ingeeft. Toch is het belangrijk om te weten aan welke eisen jouw pakket moet voldoen voordat je naar het buitenland gaat versturen.