Skyline Rotterdam - klantenservice

Onze services

Wij ontzorgen jou met het versturen van je pakketten, pallets of producten. Alles via één systeem, tegen voordelige prijzen en met persoonlijke hulp.

Wij versturen al jouw pakketten

Maak een account aan bij Parcel International en profiteer direct van onze voordelige tarieven met al onze vervoerders! Of je nou een binnenlandse of een internationale zending hebt, één pakketje per maand of meerdere pallets per week, bij Parcel International kun je voor ál je zendingen terecht.

WAT WIJ BIEDEN

Onze klanten kunnen via het boekingsportaal wereldwijd zendingen laten ophalen en afleveren. Het systeem geeft de mogelijkheid om zowel import, export, als derde land zendingen te boeken.

Een account aanmaken voor ons systeem is compleet gratis! Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Maak dan nu een account aan! Heb je ergens vragen over of kom je er niet uit, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag met het boeken van al je zendingen!

Verzend opties

Via het boekingsportaal van Parcel International kun je op verschillende manier verzenden. Wij hebben vier verzendopties beschikbaar in ons boekingssysteem.

Door de combinatie van deze vier opties, kunnen wij altijd de beste optie aanbieden voor jouw zending. Meer informatie vind je door op een van de onderstaande links te klikken.

Heb je vragen over een van de verzendopties die wij aanbieden?

Tarief opvragen

Heb je nog geen account bij ons maar wil je wel graag onze tarieven bekijken? Maak dan vrijblijvend een account aan! Je bent vrij om alle tarieven te bekijken en te ontdekken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Uiteraard is het ook altijd goed als je de gegevens van je zending mailt, zodat wij je verder kunnen helpen in het krijgen van informatie. De informatie kan gemaild worden naar: help@parcelinternational.nl. Verder zijn wij 24 uur per dag op weekdagen bereikbaar via mail, chat en telefoon.

Voor het opvragen van tarieven, bel ons service team op 010 418 1000.

* Bij Parcel International zijn de algemene voorwaarden actief. Alle prijzen zijn excl. BTW.

KVK 24424543 | BTW NL818691232B01 | Rotterdam, Netherlands