meisje op wereldbol

Alles over Parcel International

Wij zijn een online platform voor al je door-to-door express zendingen met een focus op persoonlijke aandacht voor al onze klanten.

WIJ ZIJN PARCEL INTERNATIONAL

Met ons online boekingssysteem vergelijk je eenvoudig en snel al onze vervoerders op basis van prijs en transittijd. Je kan direct boeken met één of meerdere van onze gerenommeerde vervoerders zoals KLM, SF Express, TNT of DPD. De keuze is aan jou. Eén vervoerder, één totaaloverzicht en 24/7 Track & Trace op al je zendingen!

OVER ONS

Bij Parcel International zijn we altijd op zoek naar manieren om het transport van jouw zendingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te maken. Dit doen we via ons online boekingssysteem waar we een omgeving kunnen bieden waar je, als klant van Parcel International, prijzen kan vergelijken, zendingen kan boeken en je zendingen real time kan volgen.

Wat ons als bedrijf speciaal maakt is dat wij graag willen leren van onze klanten en een slag willen maken in persoonlijke aandacht voor elke klant in onze branche. Naast ons platform willen wij ons focussen om onze klanten persoonlijk te helpen met het regelen van het vervoer van alle zendingen.

ONS TEAM

Wij bestaan uit een jong en dynamisch team dat altijd op zoek is naar verbeteringen. Hierbij hechten wij veel waarde aan de mening van een klant. Mocht je verbeteringen zien, dan horen wij dat graag van je! Wil je meer weten over onze diensten en wat we voor jou kunnen betekenen?

ONZE KERNWAARDEN?

Uiteraard hebben wij ook kernwaarden die wij graag willen uitdragen. Dit is het startpunt van onze service.

  • Ontzorging – wij doen er alles aan om de klant te ontzorgen
  • Excellentie – wij streven er altijd naar om de beste kwaliteit te bieden
  • Samenwerken – wij houden ervan om te leren van onze klanten om zo onze service te verbeteren
  • Innovatie – wij blijven innoveren om de beste resultaten te behalen

* Bij Parcel International zijn de algemene voorwaarden actief. Alle prijzen zijn excl. BTW.

KVK 24424543 | BTW NL818691232B01 | Rotterdam, Netherlands