Vliegtuig in lucht

Luchttransport

Door ons grote netwerk met de meest vooruitstrevende luchtvaartmaatschappijen kunnen wij jouw pakketten razendsnel verzenden.

Onze Luchttransport service

Wil jij je pakketten snel verzenden naar waar dan ook in de wereld? Dan kunnen wij je helpen! Voor luchttransport zijn wij IATA gecertificeerd en een erkend luchtvrachtagent. Daarbij hebben wij directe afspraken met de meest vooruitstrevende luchtvaartmaatschappijen. Door dit alles, wordt jouw zending op één van de snelste manieren verzonden. En door onze combinatie tussen luchtvracht en andere transportmethoden, kunnen wij door-to-door, airport-to-airport en door-to-airport oplossingen bieden. Alles naar jouw wensen.

Luchttransport combinatie

Door middel van een combinatie tussen luchtvracht met andere transportmethoden, kunnen wij de transport volledig naar jouw specifieke behoeften vormgeven. Daarbij bieden wij door-to-door, airport-to-airport en door-to-airport vluchten. Bovendien kunnen wij alles verzenden voor het meest voordelige tarief.

Grote zending?

Heb je zendingen die niet in een normaal vliegtuig passen? Ook dit is geen enkel probleem. Doordat wij gebruik maken van verschillende maatschappijen, kunnen wij zelfs je grootste zending op locatie brengen door middel van vrachtvliegtuigen.

Vragen?

Heb je nog vragen over hoe je een pakket kan verzenden of hoe een verzending in zijn werking gaat? Bekijk dan onze F.A.Q. pagina. Hier vind je de antwoorden van de meest gestelde vragen door onze klant.

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

Parcel International

Vergelijk, kies & boek met Parcel International

Parcel International wil de meest ideale oplossing bieden met de beste service voor haar klanten en al hun transportbehoeften. Door een online portal met veel verschillende opties te gebruiken, proberen we onze klanten op de meest duidelijke manier te bedienen. Wij willen uw innovatieve partner zijn voor al uw logistieke uitdagingen!

* Bij Parcel International zijn de algemene voorwaarden actief. Alle prijzen zijn excl. BTW.

KVK 24424543 | BTW NL818691232B01 | Rotterdam, Netherlands