Luchttransport

In het geval voor luchttransport is Parcel International IATA gecertificeerd en een erkend luchtvrachtagent. Daarbij hebben directe afspraken met de meest vooruitstrevende luchtvaartmaatschappijen. Door dit alles, wordt jouw zending op één van de snelste manieren verzonden.

Luchttransport combinatie

Door middel van een combinatie tussen luchtvracht met andere transportmethoden, kunnen wij de transport volledig naar jouw specifieke behoeften vormgeven. Daarbij bieden wij door-to-door, airport-to-airport en door-to-airport vluchten. Bovendien kunnen wij alles verzenden voor het meest voordelige tarief.

Grote zending?

Heb je zendingen die niet in een normaal vliegtuig passen? Ook dit is geen enkel probleem. Doordat wij gebruik maken van verschillende maatschappijen, kunnen wij zelfs je grootste zending op locatie brengen door middel van vrachtvliegtuigen.

Vragen?

Heb je nog vragen over hoe je een pakket kan verzenden of hoe een verzending in zijn werking gaat? Bekijk dan onze F.A.Q. pagina. Hier vind je de antwoorden van de meest gestelde vragen door onze klant.

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

* Bij Parcel International zijn de algemene voorwaarden actief. Alle prijzen zijn exc. BTW.

KVK 24424543 | BTW NL818691232B01 | Rotterdam, Netherlands