Wegtransport

Voor onze wegtransport werkt Parcel International samen met diverse gespecialiseerde partners. Hierdoor zijn we niet alleen je ideale partner voor palletzendingen binnen, maar ook voor buiten Nederland.

Overzichtelijk verzenden?

Wij kunnen al je palletzendingen, binnen en buiten Nederland, snel en voor een lage prijs verzenden. Omdat we samenwerken met verschillende partners, kunnen wij altijd een geschikte oplossing bieden die aan al je wensen voldoet.

De ideale partner

Heb je palletzendingen en zoek je een makkelijke en overzichtelijke manier om dit te verzenden? Dan ben je bij Parcel International aan het juiste adres! Al je zendingen zijn terug te vinden in één overzicht in het ons boekingssysteem. Daarnaast zijn ze direct real-time te traceren door middel van 24/7 track & trace.

Vragen?

Heb je nog vragen over hoe je een pakket kan verzenden of hoe een verzending in zijn werking gaat? Bekijk dan onze F.A.Q. pagina. Hier vind je de antwoorden van de meest gestelde vragen door onze klant.

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

Parcel International

Vergelijk, kies & boek met Parcel International

Parcel International wil de meest ideale oplossing bieden met de beste service voor haar klanten en al hun transportbehoeften. Door een online portal met veel verschillende opties te gebruiken, proberen we onze klanten op de meest duidelijke manier te bedienen. Wij willen uw innovatieve partner zijn voor al uw logistieke uitdagingen!

* Bij Parcel International zijn de algemene voorwaarden actief. Alle prijzen zijn exc. BTW.

KVK 24424543 | BTW NL818691232B01 | Rotterdam, Netherlands