Zeetransport

Voor zeetransport werkt Parcel International rechtstreeks samen met diverse rederijen voor zendingen vanuit de grootste havens van de wereld. Aangezien wij zelf niet beschikken over vrachtschepen, hoeven wij geen rekening te houden met bepaalde afvaarttijden en vaste rederijen. Daardoor kunnen wij het transport naar jouw specifieke behoeften vormgeven.

Kleine of grote zeetransport zendingen

Als je een kleinere zeevrachtzending wilt versturen, dan kun je gebruik maken van onze voordelige ‘Less Container Load (LCL)’ tarieven. Heb je een volledige container nodig voor je transport? Geen enkel probleem, wij kunnen namelijk ook ‘Full Container Load (FCL)’ zendingen voor je verzorgen.

Alle opties

Met Parcel International zijn alle opties mogelijk: door-to-door, port-to-door en port-to-port voor al je LCL of FCL zendingen. Wanneer je de zending boekt komt de gekozen optie onder je account te staan en is deze online te traceren.

Vragen?

Heb je nog vragen over hoe je een pakket kan verzenden of hoe een verzending in zijn werking gaat? Bekijk dan onze F.A.Q. pagina. Hier vind je de antwoorden van de meest gestelde vragen door onze klant.

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

* Bij Parcel International zijn de algemene voorwaarden actief. Alle prijzen zijn exc. BTW.

KVK 24424543 | BTW NL818691232B01 | Rotterdam, Netherlands