cargo container ship

Zeetransport

Verzend je pakketten eenvoudig en varend de wereld rond.

Onze zeetransport service

Grote hoeveelheden aan pakketten of juist maar een paar pakketten, wij versturen ze makkelijk via onze zeetransport service. Omdat wij geen eigen vrachtschepen hebben, hoeven wij geen rekening te houden met bepaalde afvaarttijden en vaste rederijen. Hierdoor zijn wij flexibel in het verzenden van jouw pakketten en kunnen wij het transport volledig naar jouw behoefte vormgeven.

Kleine of grote zeetransport zendingen

Als je een kleinere zeevrachtzending wilt versturen, dan kun je gebruik maken van onze voordelige ‘Less Container Load (LCL)’ tarieven. Heb je een volledige container nodig voor je transport? Geen enkel probleem, wij kunnen namelijk ook ‘Full Container Load (FCL)’ zendingen voor je verzorgen.

Alle opties

Met Parcel International zijn alle opties mogelijk: door-to-door, port-to-door en port-to-port voor al je LCL of FCL zendingen. Wanneer je de zending boekt komt de gekozen optie onder je account te staan en is deze online te traceren.

Vragen?

Heb je nog vragen over hoe je een pakket kan verzenden of hoe een verzending in zijn werking gaat? Bekijk dan onze F.A.Q. pagina. Hier vind je de antwoorden van de meest gestelde vragen door onze klant.

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

Parcel International

Vergelijk, kies & boek met Parcel International

Parcel International wil de meest ideale oplossing bieden met de beste service voor haar klanten en al hun transportbehoeften. Door een online portal met veel verschillende opties te gebruiken, proberen we onze klanten op de meest duidelijke manier te bedienen. Wij willen uw innovatieve partner zijn voor al uw logistieke uitdagingen!

* Bij Parcel International zijn de algemene voorwaarden actief. Alle prijzen zijn excl. BTW.

KVK 24424543 | BTW NL818691232B01 | Rotterdam, Netherlands