Pakketten versturen naar Frankrijk

Heb je een webshop en wil je meerdere zendingen versturen naar consumenten in Frankrijk? Dat kan met Parcel International.

bg-world

Versturen naar Frankrijk

Afhankelijk van de locatie selecteren wij de beste vervoerder die bij het pakket past, zodat dit op het juiste moment wordt afgeleverd. Voor verschillende plaatsen, steden en streken in Frankrijk gelden andere verzendcondities. Parcel International bepaald dan ook welke pakket het beste bij welke vervoerder past. Zo werken wij samen met Mondial Relay, Collisimo en Colliprive, waar het ook mogelijk is om je pakket af te leveren in de avond of bij een drop-off punt in de buurt van het afleveradres.

Je print één label uit, vervolgens ontvang je van ons een factuur voor de afgesproken prijs en wij zorgen voor de rest.
Bekijk onze service en verzend jouw internationale pakketten in onderstaande stappen:
1. Boek je zendingen
2. Het pakket wordt bij jou opgehaald.
3. Volg je pakket met onze 24/7 track & trace.

Wij verzenden jouw pakketten niet alleen naar Frankrijk, maar ook wereldwijd.
Het maakt niet uit of je veel of weinig pakketten naar het buitenland verstuurt. Start met verzenden zonder contracten, restricties of minimale afnameverplichtingen. Alles met de beste tarieven en service!

WIE IS PARCEL INTERNATIONAL?

Parcel International is een vergelijkingsplatform voor internationale pakketdiensten. Ons uitgebreide netwerk biedt jou de keuze om uit verschillende opties de vervoerder te kiezen die jouw pakket naar het gewenste adres in het buitenland verstuurt.

Doordat een groot aantal zendingen over ons platform worden ingeboekt, kunnen wij vaak goedkopere prijzen aanbieden dan wanneer je jouw zending inboekt direct bij de vervoerder zelf. Het vergelijkingsplatform van Parcel International toont vervoerders en verzendtarieven en servicelevels op basis van de informatie die jij ingeeft. Toch is het belangrijk om te weten aan welke eisen jouw pakket moet voldoen voordat je naar het buitenland gaat versturen.